Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

vrijdag 10 december 2010

Gamesproducent Namco Bandai heeft een aantal bekende mensen gevraagd beeldjes van Mickey Mouse te beschilderen voor Right To Play, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor het recht van ieder kind om te spelen.
Het bedrijf doet dat naar aanleiding van de game 'Epic Mickey', die onlangs verscheen. Vlamingen, Walen en zelfs de Amerikaanse zangeres Kat Deluna toverden kleurrijke Mickeys tevoorschijn, de ene al wat artistieker verantwoord dan de andere. Het gaat verder om Axel Daeseleire, Evy Gruyaert, Jan Verheyen, Lyndsey Pfaff, Melvin Klooster, Kate Ryan, Nancy Sinatra, Olivier Deschacht, Thomas Ancora, Siska Schoeters en Walter Grootaers. 

Veiling
Vanaf vrijdag 10 december 17u tot 20 december 17u worden deze poppetjes geveild op eBay onder de naam 'Mickey Mouse Charity'. Sinds gisteravond staan de Mickeys van Thomas Ancora en Nancy Sinatra al online, terwijl die van Axel Daeseleire, Lyndsey Pfaff en Kate Ryan pas vanaf volgende week worden aangeboden.

Right To Play
De opbrengst gaat integraal naar Right To Play, dat in 2000 werd opgericht door Johann Olav Koss, de viervoudig olympisch kampioen snelschaatsen. Hij kreeg op 1 december nog een eredoctoraat van de Vrije Universiteit Brussel. De organisatie zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen, wat gebeurt door middel van sport en spel. Hierdoor probeert RTP kinderen ook essentiƫle vaardigheden aan te leren en zo sociale verandering teweeg te brengen, meldt Namco Bandai. Elke week doen ongeveer 700.000 kinderen mee aan de activiteiten van RTP. Er zijn ook speciale evenementen, waardoor er makkelijk 1 miljoen mensen worden bereikt. (sam)

Fandag Familie Pfaff

9 Januari 2011 Is de dag van de fandag..
Dit word gehouden in de Efteling.
Je kunt speciale meet&greet kaarten winnen via een sms actie bij Rtl4.

Voor meer informatie kun je mailen naar familiepfaffonline.live.nl

Ik hou jullie op de hoogte via deze blog, de fanwebsite en fanhyves!

Ook al win ik geen kaarten, ik ben 9 januari in de Efteling te vinden!!!

Lieve Groetjes,
Lisa

donderdag 9 december 2010

Interview JM Pfaff over Prins William

Zie hier een interview met Jean-Marie Pfaff, hij heeft Prins William ontmoet en is er nog steeds een beetje stil van!!

Link: http://vtm.be/de-pfaffs/artikel/jean-marie-pfaff-ontmoet-prins-william


zondag 5 december 2010

Kelly Pfaff bij Paul de Leeuw

http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1015348

Latenightshow waarin Paul de Leeuw met Filemon Wesselink spraakmakende gasten ontvangt in de studio waarmee de waan van de dag wordt besproken.

zaterdag 4 december 2010

Jean-Marie Pfaff is jarig!

Van harte gefeliciteerd met uw 57e verjaardag!


Namens het team van Fan van de Familie Pfaff online blog & hyves.

woensdag 1 december 2010

De Pfaffs zusjes werden vroeger gepest....

De pestschandalen stapelen zich op, maar ook de bekendere Belgen ontkomen niet aan pesters. Zo getuigt Lindsey Pfaff.
"We werden als kinderen gepest, puur omdat wij de dochters waren van Jean-Marie Pfaff. Daar bestaat geen twijfel over. Ik voelde mij voortdurend geviseerd. Zo van 'Allez, gij een tien op tien? Dat is natuurlijk omdat ge een Pfaff zijt'. En het ergste van alles: sommige leerkrachten deden lustig mee", vertelt Lindsey in Dag Allemaal.
"Er waren een drietal leerkrachten die duidelijk problemen hadden met mijn achternaam. Ik ben nooit overdreven sportief geweest. Wel, in de turnles kreeg ik daarom te horen: 'Amai, zijt gij nen Pfaff?' En een andere leraar noemde iedereen bij de voornaam, behalve mij. Ik voelde dat er constant twee maten en twee gewichten werden gebruikt. Als ik eens te laat kwam in de les, dan kreeg ik meteen straf van die leraar, niet eerst een verwittiging zoals de anderen. En als ik met hem praatte, keek hij nooit naar mij, maar naar het plafond. Het is me zelfs overkomen dat ik geen gehoor kreeg bij de directie, en dat terwijl ik recht in mijn schoenen stond", aldus Lindsey.

Shania en Kenji

Ook de kinderen van Kelly worden niet gespaard. "Shania is nog maar tien en onze Kenji negen. Wel die klein mannen worden in de klas dikwijls geconfronteerd met de leugens die er over onze familie worden verspreid. Het ligt erg gevoelig bij die twee. Maar gelukkig kunnen Kelly, Debby en ik hen beter opvangen dan onze ouders destijds. Onze mama en papa hadden geen bekende ouders en zijn dus nooit om die reden gepest."