Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

zaterdag 28 augustus 2010

Op 30 september 2010 staan Jean-Marie en Carmen voor de rechter...

Jean-Marie en Carmen staan dan voor de rechter wegens belastingfraude. Volgens de Belgische Justitie is de zaak meer dan rond...


Nog een maand en dan weten Jean-Marie en Carmen of en hoelang ze achter de tralies verdwijnen, schrijft website Sterrenstek vandaag. De site schrijft ook dat het gedaan is met tijd rekken voor de bekendste familie van Vlaanderen.

Anderhalf jaar lang, justitie begon in maart 2009 met een onderzoek naar mogelijke belastingfraude door de familie Pfaff, heeft de bekendste familie van Vlaanderen de zaak gerekt, maar nu moeten ze 30 september voor de rechter verschijnen voor het tillen van de Belgische fiscus.
Het koppel werd in juni officieel in verdenking gesteld van fiscale fraude.

Het word dus een spannende maand voor de familie, en bij deze wil ik hun dan ook heel veel sterkte wensen en ik weet zeker dat Carmen en Jean-Marie er waarschijnlijk niks aan konden doen!! Ik heb er de volste vertrouwen in dat dit goed afloopt!

vrijdag 27 augustus 2010

Hello Goodbye afl.11 di 24/08/2010

Dieter loopt een bekend gezicht tegen het lijf op Zaventem : Jean-Marie Pfaff wacht zijn dochters op.

Met deze link kunt u een stukje van het intervieuw zien, Twee van de dochters pfaff zijn met een nicht van hun naar New york geweest.. Maar wie? wie o wie weet het...

http://iwatch.be/hello-goodbye-afl11-di-24082010-0?teaser=true&autoStart=true

Gelukkig getrouwd - VTM Bij Sam en Kelly

Sam Gooris en Kelly Pfaff staan in 1999 aan het begin van hun carrière wanneer ze elkaar leren kennen tijdens de opnames van het programma ‘Sterrenslag’ in Oostende. Ze raken aan de praat en de vonk slaat al snel over. Het koppel laat er geen gras over groeien en wanneer ze veertig dagen samen zijn, vraagt Sam Kelly ten huwelijk. Intussen zijn ze elf jaar gelukkig getrouwd.


http://vtm.be/gelukkig-getrouwd/sam-is-de-ware-voor-kelly

Operatie Carmen Pfaff

Zoals de meeste van jullie weten heeft Carmen een tijd terug een facelift gehad..

Misschien heb je al het resultaat gezien.,... maar gewoon omdat het zo mooi is!
Hier een foto:



Graag reacties hoe JULLIE het vinden!

Donderdag 22 juli 2010 Bruiloft Tom de Waele

Kapper Tom De Waele (37) uit Zele trouwde donderdag 22 juli 2010 met de Kameroenees Toti Ndoumbe (29). Debby Pfaff was getuige bij dit multicultureel homohuwelijk. Jean-Pierre De Lamper


Debby Pfaff en Tom De Waele zijn al jarenlang goede vrienden. De kapper kent de familie Pfaff al lang en kwam meer dan eens voor in de televisiereeks die over de Pfaffs gemaakt werd.
'Ik leerde de familie kennen toen Kelly Pfaff in het begin missverkiezingen organiseerde', zegt Tom. 'Ik stond toen in voor de kapsels. Het klikte ook erg goed met Debby en sindsdien zijn wij vrienden.'

Carmen Pfaff was zes jaar geleden getuige bij het eerste huwelijk van Tom, met kapper Patrick Heremans. Dat is ondertussen zes jaar geleden. Dat huwelijk liep op de klippen, maar dit staat het geluk van Tom niet in de weg. Hij is nu een van de eerste, zoniet de allereerste - maar daar bestaat geen zekerheid over - bruidegom in een multicultureel homohuwelijk. Zijn kersverse man, Toti Ndoumbe, kwam acht jaar geleden totaal berooid naar België. Hij sliep noodgedwongen in een park in Brussel, tot een Afrikaan zich over hem ontfermde en hem op weg hielp om asiel aan te vragen en zich te integreren. Toti volgde kooklessen - maar dan vooral omdat hij het Belgisch eten niet echt lustte - en een opleiding tot visagist. Vijf jaar geleden begon hij als grimeur te werken in Grimbergen. Een jaar later leerde hij Tom kennen.

'Toen zat ik midden in mijn scheiding en kon er van een relatie met Toti geen sprake zijn', vertelt Tom. Ze werden dikke vrienden en toen ze samen met vakantie waren in Kameroen vroeg Toti Tom in het huis van zijn grootmoeder ten huwelijk.

Burgemeester Patrick Poppe van Zele verbond hen nu in de echt, in het bijzijn van tientallen mensen die het paar aan het gemeentehuis stonden op te wachten. Debby Pfaff vervulde haar taak als getuige met zwier en haar partner Nicolas Liébart was fotograaf met dienst.


'Die twee passen perfect bij elkaar. Wij staan allemaal achter dit huwelijk', stelde Debby enthousiast.


donderdag 26 augustus 2010

Eerste JM Pfaff Classic Nederland te Sluis op 19 september 2010 . Schrijf nu in !

Op 19 september as . wordt de eerste JM Pfaff Classic Nederland gereden .
Om 9.30 u wordt er onder aanvoering van JM Pfaff in groep gestart . De tocht is volledig bewegwijzerd en is voorzien voor geoefende wielertoeristen , zowel sportieve dames als heren zijn van harte welkom ! De start is voorzien om 9.30 u op volgende locatie ; Horeca Totaal in Sluis , Sint Annastraat 84 4524 JG Sluis.
De finish is op dezelfde locatie als de start . De tocht is circa 100 km lang met onderweg bevoorrading en na de rit kan u genieten van mosselen met friet , deze maaltijd is in de inschrijvingsprijs inbegrepen
De tocht is in samenwerking met het bedrijf de Koninklijke Prins en Dingemanse ( De specialist uit Yerseke in mosselen en schaaldieren ). U kan enkel inschrijven via voorinschrijving en 20 euro te storten op volgend rekeningnummer 103-0185816-32 IBAN : BE 90-1030-1858-1632 BIC : NICABEBB van het JM Pfaff fonds , met vermelding van het aantal deelnemers en hun respectievelijke namen .

Voor meer info omtrent voorinschrijving of andere , mail naar contact@jmpfaff.be .
Na aftrek van de werkingskosten zal een donatie voorzien worden voor de Nederlandse stichting Zonnebloem , meer info op www.zonnebloem.nl .
Schrijf nu in want deelname is beperkt , inschrijvingen toegelaten tot 16 september 2010 .

Welkom

Welkom op nu een blog voor de familie pfaff!!

Zoals de meeste van jullie weten heb ik ook een fanwebsite, een forum en een paar hyves voor de familie. En nu zag ik deze blog.. en dacht dat is misschien nog makkelijker dan kan ik het laatste nieuws er gelijk op zetten!

Heb je vragen? Een nieuwtje.. Informatie??
stuur me dan gewoon een mailtje!
Stuur deze dan naar: familiepfaffonline@live.nl

Tot blogzzzzzz!