Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

vrijdag 27 augustus 2010

Donderdag 22 juli 2010 Bruiloft Tom de Waele

Kapper Tom De Waele (37) uit Zele trouwde donderdag 22 juli 2010 met de Kameroenees Toti Ndoumbe (29). Debby Pfaff was getuige bij dit multicultureel homohuwelijk. Jean-Pierre De Lamper


Debby Pfaff en Tom De Waele zijn al jarenlang goede vrienden. De kapper kent de familie Pfaff al lang en kwam meer dan eens voor in de televisiereeks die over de Pfaffs gemaakt werd.
'Ik leerde de familie kennen toen Kelly Pfaff in het begin missverkiezingen organiseerde', zegt Tom. 'Ik stond toen in voor de kapsels. Het klikte ook erg goed met Debby en sindsdien zijn wij vrienden.'

Carmen Pfaff was zes jaar geleden getuige bij het eerste huwelijk van Tom, met kapper Patrick Heremans. Dat is ondertussen zes jaar geleden. Dat huwelijk liep op de klippen, maar dit staat het geluk van Tom niet in de weg. Hij is nu een van de eerste, zoniet de allereerste - maar daar bestaat geen zekerheid over - bruidegom in een multicultureel homohuwelijk. Zijn kersverse man, Toti Ndoumbe, kwam acht jaar geleden totaal berooid naar Belgiƫ. Hij sliep noodgedwongen in een park in Brussel, tot een Afrikaan zich over hem ontfermde en hem op weg hielp om asiel aan te vragen en zich te integreren. Toti volgde kooklessen - maar dan vooral omdat hij het Belgisch eten niet echt lustte - en een opleiding tot visagist. Vijf jaar geleden begon hij als grimeur te werken in Grimbergen. Een jaar later leerde hij Tom kennen.

'Toen zat ik midden in mijn scheiding en kon er van een relatie met Toti geen sprake zijn', vertelt Tom. Ze werden dikke vrienden en toen ze samen met vakantie waren in Kameroen vroeg Toti Tom in het huis van zijn grootmoeder ten huwelijk.

Burgemeester Patrick Poppe van Zele verbond hen nu in de echt, in het bijzijn van tientallen mensen die het paar aan het gemeentehuis stonden op te wachten. Debby Pfaff vervulde haar taak als getuige met zwier en haar partner Nicolas LiƩbart was fotograaf met dienst.


'Die twee passen perfect bij elkaar. Wij staan allemaal achter dit huwelijk', stelde Debby enthousiast.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten