Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

donderdag 23 september 2010

Aflevering 5 De Pfaffs

In Beveren is een belangrijke dag aangebroken. Keano gaat vandaag naar het eerste leerjaar. Jean-Marie is genoeg aangesterkt om het ziekenhuis te verlaten. In de ouderlijke villa past Lyndsey samen met een programmeur de familiewebsite aan. En de roddels moeten volgens haar een apart plekje op de site krijgen. Ten huize Gooris heeft de grasmachine het begeven. Sam en Kelly gaan naar de doe-het-zelfzaak voor hulpstukken waarna ze het werktuig gaan uittesten op Jean-Marie's gazon. Maar dit is allerminst naar de zin van Sam.

Sam leert koken!

  57b51226fe695352eeb60328e15861de.gif 

Nu Eline De Munck de kneepjes van het culinaire vak voldoende onder de knie heeft, geeft ze de fakkel door aan Sam Gooris. De zanger mag dan wel dol zijn op lekker eten, zelf kan hij naar eigen zeggen nog geen paardenoog bereiden. Hoog tijd dus dat Sam in de leer gaat bij de sympathieke Brusselse chef Albert Verdeyen om zijn kookkunsten flink aan te scherpen.

In elke sessie van ‘Start to Cook’ leert Sam Gooris een eenvoudig maar verrassend lekker gerecht bereiden. En omdat koken duidelijk moet zijn, heeft de chef voor het maken van elke schotel een handig stappenplan uitgewerkt.

De eerste les...
In de eerste les leert Sam fruittaart met vanillepudding maken. In de tweede les slaan de zanger en Albert de handen in mekaar om lekkere tongrolletjes in witte wijnsaus te bereiden en de week erop leert Sam dat vleeskroketten maken niet zo moeilijk is dan hij oorspronkelijk dacht. In de voorlaatste les gaat Sam de Oosterse toer op om een wontonsoep te bereiden en in de laatste week leert hij spaghetti Tetrazzini maken, zodat hij Kelly en de kinderen thuis eens culinair in de watten kan leggen.


Start to Cook
op zaterdag en zondag om 13.35 op VTM

zondag 19 september 2010

Aflevering 4 De Pfaffs

Jean-Marie is zopas geopereerd aan zijn kaken omdat hij al jaren sukkelt met een vervelende hoofdpijn. De chirurg heeft een stukje bot uit zijn heupkam genomen om zijn kaak te reconstrueren. De familie heeft een beurtrol opgesteld zodat Jean-Marie geen moment alleen in het ziekenhuis moet worden gelaten. Maar wanneer Debby, Nicolas en de kinderen naar het ziekenhuis afzakken, gaat alle aandacht naar Liam. Op een onbewaakt moment heeft hij immers geproefd van Jean-Marie's verzorgingsmateriaal. Kelly en Shania beleven een uniek moeder- en dochtermoment, want ze hebben samen een fotoshoot. Ook Fay staat een belangrijk moment te wachten. Vandaag worden haar haren voor de allereerste keer in haar jonge leven geknipt.

Aflevering 3 De Pfaffs

Jean-Marie sukkelt al een hele tijd met zware hoofdpijn. Na verschillende onderzoeken blijkt dat hij een ontsteking heeft aan zijn tandwortels én dat een deel van zijn kaakbeen is weggesleten. Vandaag neemt een chirurg hem onder handen om met stukjes bot van zijn heup zijn kaakbeen te reconstrueren. Debby en Nicolas gaan naar het trouwfeest van kapper Tom, en Debby doet alvast wat ideetjes voor haar eigen nakende huwelijk op. Omdat Bruce en Fay enorme Tom Waes-fans zijn, trakteert Lyndsey hen op een optreden. Kelly vindt een gezonde levensstijl belangrijk en warmt Kenji, Shania en nichtje Romy op voor een stevige work-out.

zaterdag 18 september 2010

Wanneer en welk seizoen ?

Op RTL 4 starten we vanaf 22 oktober met seizoen 10, aflevering 12 , om 23.45 u .

Op RTL 7 is op de weekdagen seizoen 7 te zien om 19.50 u .

Vanaf 14 september start seizoen 8 , vanaf 11 oktober seizoen 9 .

Vanaf 26 oktober seizoen 10 , telkens om 19.50 u

dinsdag 7 september 2010

Terug naar de fifties met Kelly en Sam

Aflevering 2 De Pfaffs

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de verleden tijd. Bij de Goorissen wil Kenji zijn ouders de beginselen van de honkbalsport bijbrengen. Ten huize Volders is er een opvoedkundige discussie tussen Dave en Lyndsey. Mag Bruce nu wel of niet in de tuin plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in Blankenberge met vrienden afgesproken om naar de zomershow van Studio 100 te gaan. En ook Sam verblijdt zijn fans met een spetterend optreden.

vrijdag 3 september 2010

Jean-Marie herstellende van kaakoperatie

Jean-Marie Pfaff, werd onlangs aan het kaakbeen geopereerd. De ex-doelwachter van Bayern München heeft volgens een van zijn dochters, daardoor wel een spraakgebrek opgelopen. “Hij praat door de ingreep als Kamiel Spiessens”, aldus dochter Lyndsey.


Jean-Marie liep al twee jaar rond met barstende hoofdpijn die vooral ’s nachts niet te harden was. Hij vreesde zelfs dat hij een hersenbloeding zou krijgen. Na lang onderzoek bleek echter dat Jean-Marie een ontstoken tandwortel had, die tegen de sinussen aandrukte.
“Het was een zware operatie, want papa heeft maar liefst vijf uur op de operatietafel gelegen”, aldus dochter Lyndsey. “Ze hebben een bot uit zijn linkerheup gehaald en in zijn kaak getransplanteerd.”

De voormalige voetbalkeeper spreekt wel moeilijk door die operatie en zijn gezicht is opgezwollen, maar van de pijn is hij nu wel definitief verlost.

donderdag 2 september 2010

De Pfaffs afl.01 zo 05/09/2010

Ten huize Volders is een belangrijke dag aangebroken want Bruce wordt vier jaar. Lyndsey en Dave brengen alles in gereedheid om hun zoon een onvergetelijke dag te bezorgen. Debby en Nicolas kunnen niet op het verjaardagsfeest van Bruce aanwezig zijn, want zij genieten van een ontspannend dagje in het Nederlandse Vinkeveen. Er staat boottocht het programma, maar deze loopt niet van een leien dakje. Nu Carmen volledig hersteld is van haar schoonheidsoperatie, kan ze zich helemaal wijden aan de werken in de tuin. Ook Kelly, Shania, Kenji en nichtje Romy zijn naar de villa afgezakt want Carmen heeft nog een heleboel meubels staan die een plaatsje moeten krijgen in de pas aangelegde tuin. 's Avonds trekken de Pfaffs naar het verjaardagsfeest voor Bruce en worden er familieherinneringen opgehaald. In Nederland maakt Nicolas zich zorgen over zijn beginnende kaalheid.


woensdag 1 september 2010

Shania en Kelly

Nieuwe website Familie Pfaff online!!!

http://www.jmpfaff.be/

De Familie Pfaff heeft een nieuwe website online!

Geef je mening in een bericht!..

Mijn mening? Iets te strak.. vond de ouwe leuker kwa uiterlijk maar hier staan meer foto's op!!

Nieuw logo bij fotos:-->