Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

donderdag 23 september 2010

Sam leert koken!

  57b51226fe695352eeb60328e15861de.gif 

Nu Eline De Munck de kneepjes van het culinaire vak voldoende onder de knie heeft, geeft ze de fakkel door aan Sam Gooris. De zanger mag dan wel dol zijn op lekker eten, zelf kan hij naar eigen zeggen nog geen paardenoog bereiden. Hoog tijd dus dat Sam in de leer gaat bij de sympathieke Brusselse chef Albert Verdeyen om zijn kookkunsten flink aan te scherpen.

In elke sessie van ‘Start to Cook’ leert Sam Gooris een eenvoudig maar verrassend lekker gerecht bereiden. En omdat koken duidelijk moet zijn, heeft de chef voor het maken van elke schotel een handig stappenplan uitgewerkt.

De eerste les...
In de eerste les leert Sam fruittaart met vanillepudding maken. In de tweede les slaan de zanger en Albert de handen in mekaar om lekkere tongrolletjes in witte wijnsaus te bereiden en de week erop leert Sam dat vleeskroketten maken niet zo moeilijk is dan hij oorspronkelijk dacht. In de voorlaatste les gaat Sam de Oosterse toer op om een wontonsoep te bereiden en in de laatste week leert hij spaghetti Tetrazzini maken, zodat hij Kelly en de kinderen thuis eens culinair in de watten kan leggen.


Start to Cook
op zaterdag en zondag om 13.35 op VTM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten