Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

woensdag 19 januari 2011

De Pfaffs bij dogwhisperer Cesar Millan.


Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, Will Smith en Nicolas Cage,... Allemaal lieten ze hun honden trainen door tv-sensatie Cesar Millan. Cesar Millan heeft al een trouwe fanbase wereldwijd dankzij zijn tv-show ‘Dog Whisperer’, die voor een Emmy genomineerd werd.
Nu kunnen ook de Belgische hondenfans voor het eerst leren van Cesar Millan, want hij brengt zijn grootse en fascinerende live show in de Lotto Arena in Antwerpen op 6 mei.
Voor de promotie van zijn tour in Europa kwam hij naar Brussel en daar mochten de kleine pfaffhondjes Simba, Diva, Nathan en Juicy voor het eerst kennis maken met deze genie.
De familie was dan ook zeer trots dat hun 'little dogs'  een uitnodiging kregen om op bezoek te komen bij de sympathieke Cesar Millan.



donderdag 6 januari 2011

Zondag fandag Familie Pfaff.. is dat wel een fandag te noemen??

De Familie heeft eerst een meet&greet in een afgesloten ruimte met de winnaars.
Daarna gaan zij naar de schaatsbaan(afgehuurd) waarschijnlijk kunnen normale bezoekers er niets van zien!!
Daarna word de familie in een aparte ruimte geintervieuwd, waarna ze rond kwart voor 2 een vrij bezoek aan het park hebben.. maar daarna gaan ze met de winnaars de musical Kruimeltje kijken en hebben ze een besloten diner.


Is dat een fandag? voor 10 fans ofzo..
En de rest dan??


Ik was eerst altijd heel positief over de familie.. maar deze fandag vind ik vreemd!
Doe met alle fans iets ofzo..


We zullen zien.. ik twijfel nog of ik ga..





zaterdag 1 januari 2011

Lyndsey wil vermageren na opmerking in vtm-programma

Lyndsey wil vermageren na opmerking in vtm-programma
Lyndsey Pfaff is zeker niet de magerste bij de Pfaffs en een opmerking over haar lichaam in het vtm-programma "Tegen de sterren op" is dan ook bij haar in het verkeerde keelgat geschoten.

In de Story van deze week vertelt Lyndsey dat ze zich niet te dik voelt, ondanks de opmerkingen over haar lichaam in "Tegen de sterren op". "Als dat humor is! Komaan zeg, als ik te dik ben, dan is de helft van de Belgen te dik. Moet je dan maatje 34 hebben als je op tv komt?" vraagt Lyndsey zich hardop af.

Lyndsey is niet op dieet maar wil haar BMI omlaag krijgen door meer te sporten. Ze fietst, loopt en doet aan kickboksen en dat met één doel: gezonder gaan leven. Bovendien wil ze in april de Antwerp Ten Miles uitlopen. 

Dat Lyndsey nooit maatje 36 zal hebben weet ze maar al te goed. Ze is nu eenmaal struis gebouwd en heeft brede schouders. Voor wie er interesse in heeft: Lyndsey heeft momenteel maatje 40.