Welkom op dit forum, Speciaal voor en met de grootste fans van de Familie Pfaff.

vrijdag 10 december 2010

Gamesproducent Namco Bandai heeft een aantal bekende mensen gevraagd beeldjes van Mickey Mouse te beschilderen voor Right To Play, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor het recht van ieder kind om te spelen.
Het bedrijf doet dat naar aanleiding van de game 'Epic Mickey', die onlangs verscheen. Vlamingen, Walen en zelfs de Amerikaanse zangeres Kat Deluna toverden kleurrijke Mickeys tevoorschijn, de ene al wat artistieker verantwoord dan de andere. Het gaat verder om Axel Daeseleire, Evy Gruyaert, Jan Verheyen, Lyndsey Pfaff, Melvin Klooster, Kate Ryan, Nancy Sinatra, Olivier Deschacht, Thomas Ancora, Siska Schoeters en Walter Grootaers. 

Veiling
Vanaf vrijdag 10 december 17u tot 20 december 17u worden deze poppetjes geveild op eBay onder de naam 'Mickey Mouse Charity'. Sinds gisteravond staan de Mickeys van Thomas Ancora en Nancy Sinatra al online, terwijl die van Axel Daeseleire, Lyndsey Pfaff en Kate Ryan pas vanaf volgende week worden aangeboden.

Right To Play
De opbrengst gaat integraal naar Right To Play, dat in 2000 werd opgericht door Johann Olav Koss, de viervoudig olympisch kampioen snelschaatsen. Hij kreeg op 1 december nog een eredoctoraat van de Vrije Universiteit Brussel. De organisatie zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen, wat gebeurt door middel van sport en spel. Hierdoor probeert RTP kinderen ook essentiële vaardigheden aan te leren en zo sociale verandering teweeg te brengen, meldt Namco Bandai. Elke week doen ongeveer 700.000 kinderen mee aan de activiteiten van RTP. Er zijn ook speciale evenementen, waardoor er makkelijk 1 miljoen mensen worden bereikt. (sam)

Fandag Familie Pfaff

9 Januari 2011 Is de dag van de fandag..
Dit word gehouden in de Efteling.
Je kunt speciale meet&greet kaarten winnen via een sms actie bij Rtl4.

Voor meer informatie kun je mailen naar familiepfaffonline.live.nl

Ik hou jullie op de hoogte via deze blog, de fanwebsite en fanhyves!

Ook al win ik geen kaarten, ik ben 9 januari in de Efteling te vinden!!!

Lieve Groetjes,
Lisa

donderdag 9 december 2010

Interview JM Pfaff over Prins William

Zie hier een interview met Jean-Marie Pfaff, hij heeft Prins William ontmoet en is er nog steeds een beetje stil van!!

Link: http://vtm.be/de-pfaffs/artikel/jean-marie-pfaff-ontmoet-prins-william


zondag 5 december 2010

Kelly Pfaff bij Paul de Leeuw

http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1015348

Latenightshow waarin Paul de Leeuw met Filemon Wesselink spraakmakende gasten ontvangt in de studio waarmee de waan van de dag wordt besproken.

zaterdag 4 december 2010

Jean-Marie Pfaff is jarig!

Van harte gefeliciteerd met uw 57e verjaardag!


Namens het team van Fan van de Familie Pfaff online blog & hyves.

woensdag 1 december 2010

De Pfaffs zusjes werden vroeger gepest....

De pestschandalen stapelen zich op, maar ook de bekendere Belgen ontkomen niet aan pesters. Zo getuigt Lindsey Pfaff.
"We werden als kinderen gepest, puur omdat wij de dochters waren van Jean-Marie Pfaff. Daar bestaat geen twijfel over. Ik voelde mij voortdurend geviseerd. Zo van 'Allez, gij een tien op tien? Dat is natuurlijk omdat ge een Pfaff zijt'. En het ergste van alles: sommige leerkrachten deden lustig mee", vertelt Lindsey in Dag Allemaal.
"Er waren een drietal leerkrachten die duidelijk problemen hadden met mijn achternaam. Ik ben nooit overdreven sportief geweest. Wel, in de turnles kreeg ik daarom te horen: 'Amai, zijt gij nen Pfaff?' En een andere leraar noemde iedereen bij de voornaam, behalve mij. Ik voelde dat er constant twee maten en twee gewichten werden gebruikt. Als ik eens te laat kwam in de les, dan kreeg ik meteen straf van die leraar, niet eerst een verwittiging zoals de anderen. En als ik met hem praatte, keek hij nooit naar mij, maar naar het plafond. Het is me zelfs overkomen dat ik geen gehoor kreeg bij de directie, en dat terwijl ik recht in mijn schoenen stond", aldus Lindsey.

Shania en Kenji

Ook de kinderen van Kelly worden niet gespaard. "Shania is nog maar tien en onze Kenji negen. Wel die klein mannen worden in de klas dikwijls geconfronteerd met de leugens die er over onze familie worden verspreid. Het ligt erg gevoelig bij die twee. Maar gelukkig kunnen Kelly, Debby en ik hen beter opvangen dan onze ouders destijds. Onze mama en papa hadden geen bekende ouders en zijn dus nooit om die reden gepest."



woensdag 24 november 2010

Binnekort ziet u Kelly Pfaff misschien wel in uw discotheek.

De bekendste TV dochter van België en Nederland, Kelly Pfaff, maakt binnenkort een spectaculaire comeback als DJ. In België staat Kelly Pfaff inmiddels bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij onder meer in het voorprogramma van de populaire DJ Tiesto. Nu is Nederland aan de beurt. Nederland zal kennis maken met een flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house. Vanaf december 2010 start DJ Kelly Pfaff met een eigen internationale promotietour, waarbij zij de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house. "De afgelopen jaren stonden in het teken van de opvoeding van mijn kinderen, een bewuste keuze. Maar, steeds vaker kreeg ik aanbiedingen vanuit zowel België als Nederland om als DJ mijn opwachting te maken op grote evenementen. Deze optredens gaven mij zoveel energie dat ik het gevoel kreeg dat de tijd is aangebroken om mijn passie weer actief op te pakken. Er is niets mooier dan op te treden en het publiek te bevangen met de juiste mix. Na België wil ik nu ook Nederland 'warm draaien', dus komt u maar op", aldus een razend enthousiaste Kelly Pfaff.

Kenji Gooris is vandaag jarig, Van harte Gefeliciteerd! 9 jaar alweer!

Kenji Gooris is vandaag jarig, Van harte Gefeliciteerd! 9 jaar alweer!

zondag 21 november 2010

Larry Hagman bij de Familie Pfaff


Hoog bezoek, gisterenavond(15 december 2010) bij de Pfaffs. De enige echte JR Ewing, slechterik uit 'Dallas', zat aan tafel bij Jean-Marie, waar hij smulde van Carmens specialiteit: Belgisch witloof.
Larry Hagman(79) tourt dezer dagen door Europa als gezicht van 'SolarWorld', een campagne die zonnepanelen promoot.
In het verleden was hij reeds te gast bij onze familie. Omdat hij het toen zeer gezellig vond , vroeg hij ons om opnieuw een bezoek te brengen  Gisterenavond was het dan zover , hij mocht proeven van Carmen haar kookkunsten. Dit keer wel zonder zijn Zweedse vrouw Maj Exelsson, die aan de ziekte van Alzheimer lijdt.
Carmen toverde witloof op tafel voor haar beroemde gast.




Zie hier een deel van de dag, meer te zien binnekort op RTL4 bij de Pfaff's, en voor de belgische kijkers op VTM.

http://vtm.be/de-pfaffs/artikel/jr-bij-de-pfaffs

zaterdag 20 november 2010

Familie Pfaff bedankt hun fans

Vorige week zondag keken 830.000 kijkers naar de nieuwe afleveringen van 'De Pfaff's' op RTL 4, hierbij wilt de Familie Pfaff dan ook hun vele trouwe kijkers bedanken en nog veel plezier wensen met de volgende nieuwe afleveringen.















woensdag 17 november 2010

Interview Sam Gooris

Wij waren deze ochtend al vroeg uit de veren en ook Sam Gooris had er geen enkel probleem mee om zelfs na een druk weekend op te staan voor een interview met de Showbizz-Site.

Wij trokken naar het zonnige Brasschaat waar het een drukte van jewelste was want Shania en Kenji vertrokken net naar school.
We hadden een tof gesprek met één van de tofste ambiancemakers van het land: Sam Gooris.



Luister hier naar het interview:  http://www.showbizzfiles.be/interviews/201009samgooris.mp3

maandag 15 november 2010

Familie Gooris op babyborrel Isabelle Adam





Groot leuk nieuws!

We weten nog niet precies wanneer, maar.....

Er komt een FANDAG! Lyndsey Pfaff is het aan het regelen en waarschijnlijk vind het zich plaats in Nederland!.

Sam zal optreden, en de gehele familie zal aanwezig zijn! Of de kinderen er ook zijn? ik hoop het! Ik ga er zeker vrij voor nemen om van de hele dag foto's te maken.

Als er meer informatie is, dan horen jullie dat natuurlijk ook!

vrijdag 5 november 2010

Jean-Marie verkozen tot 'grootste' belg

Zaterdagavond 6 november zal Jean - Marie gehuldigd worden tijdens het Harmonie Kunst Adelt Proms concert.
Hij werd verkozen tot " De Grootste Belg" ooit die iets heeft betekend voor ons land in de wereld voor zijn prestatie als Rode Duivel in de Mundial van 1986 in Mexico.
De Proms concertavond zal gepresenteerd worden door Friedl' Lesage van radio 1.
Uiteraard zullen liedjes als ' We are the champions' niet ontbreken die avond en zullen o.a. Jelle Cleymans, Philippe Robrecht, Elisabeth Herman en Stefanie Vermeiren op het podium staan.
Start : Proms concert : 20u
Locatie is : Eventhal Juri nv - Industriestraat 37 - 9420 Zele
Toegangskaarten : 13 euro
Voor meer info : www.kunstadelt-zele.be
Iedereen welkom!

donderdag 4 november 2010

Keano is jarig! 5 jaar alweer

Keano mag vandaag 5 kaarsjes uitblazen! HOERA!!

Gisteren heeft Keano zijn verjaardag al gevierd voor familie, vrienden en kennisen op de kartbaan!

zondag 31 oktober 2010

Beste Fans,
Na enige verwarring i.v.m. programmatie van de nieuwe afleveringen van de Pfaffs in Nederland, kunnen wij jullie vandaag meedelen dat de nieuwe afleveringen starten op zondag 14 november.
RTL4 zal dan 2 afleveringen achter elkaar uitzenden, de eerste start om 20.00h en de 2de om 20.45h.
De nieuwe afleveringen zijn van seizoen 10 en op 14 november starten jullie met aflevering 11 en 12.
Op RTL7 worden de herhalingen iedere werkdag uitgezonden om 19.50h.
Wij wensen jullie alvast veel kijkplezier!
Familie Pfaff

maandag 4 oktober 2010

Lyndsey pfaff jarig!

Vandaag 4 oktober is Lyndsey Pfaff jarig , zij viert haar 32e verjaardag .

donderdag 23 september 2010

Aflevering 5 De Pfaffs

In Beveren is een belangrijke dag aangebroken. Keano gaat vandaag naar het eerste leerjaar. Jean-Marie is genoeg aangesterkt om het ziekenhuis te verlaten. In de ouderlijke villa past Lyndsey samen met een programmeur de familiewebsite aan. En de roddels moeten volgens haar een apart plekje op de site krijgen. Ten huize Gooris heeft de grasmachine het begeven. Sam en Kelly gaan naar de doe-het-zelfzaak voor hulpstukken waarna ze het werktuig gaan uittesten op Jean-Marie's gazon. Maar dit is allerminst naar de zin van Sam.

Sam leert koken!

  57b51226fe695352eeb60328e15861de.gif 

Nu Eline De Munck de kneepjes van het culinaire vak voldoende onder de knie heeft, geeft ze de fakkel door aan Sam Gooris. De zanger mag dan wel dol zijn op lekker eten, zelf kan hij naar eigen zeggen nog geen paardenoog bereiden. Hoog tijd dus dat Sam in de leer gaat bij de sympathieke Brusselse chef Albert Verdeyen om zijn kookkunsten flink aan te scherpen.

In elke sessie van ‘Start to Cook’ leert Sam Gooris een eenvoudig maar verrassend lekker gerecht bereiden. En omdat koken duidelijk moet zijn, heeft de chef voor het maken van elke schotel een handig stappenplan uitgewerkt.

De eerste les...
In de eerste les leert Sam fruittaart met vanillepudding maken. In de tweede les slaan de zanger en Albert de handen in mekaar om lekkere tongrolletjes in witte wijnsaus te bereiden en de week erop leert Sam dat vleeskroketten maken niet zo moeilijk is dan hij oorspronkelijk dacht. In de voorlaatste les gaat Sam de Oosterse toer op om een wontonsoep te bereiden en in de laatste week leert hij spaghetti Tetrazzini maken, zodat hij Kelly en de kinderen thuis eens culinair in de watten kan leggen.


Start to Cook
op zaterdag en zondag om 13.35 op VTM

zondag 19 september 2010

Aflevering 4 De Pfaffs

Jean-Marie is zopas geopereerd aan zijn kaken omdat hij al jaren sukkelt met een vervelende hoofdpijn. De chirurg heeft een stukje bot uit zijn heupkam genomen om zijn kaak te reconstrueren. De familie heeft een beurtrol opgesteld zodat Jean-Marie geen moment alleen in het ziekenhuis moet worden gelaten. Maar wanneer Debby, Nicolas en de kinderen naar het ziekenhuis afzakken, gaat alle aandacht naar Liam. Op een onbewaakt moment heeft hij immers geproefd van Jean-Marie's verzorgingsmateriaal. Kelly en Shania beleven een uniek moeder- en dochtermoment, want ze hebben samen een fotoshoot. Ook Fay staat een belangrijk moment te wachten. Vandaag worden haar haren voor de allereerste keer in haar jonge leven geknipt.

Aflevering 3 De Pfaffs

Jean-Marie sukkelt al een hele tijd met zware hoofdpijn. Na verschillende onderzoeken blijkt dat hij een ontsteking heeft aan zijn tandwortels én dat een deel van zijn kaakbeen is weggesleten. Vandaag neemt een chirurg hem onder handen om met stukjes bot van zijn heup zijn kaakbeen te reconstrueren. Debby en Nicolas gaan naar het trouwfeest van kapper Tom, en Debby doet alvast wat ideetjes voor haar eigen nakende huwelijk op. Omdat Bruce en Fay enorme Tom Waes-fans zijn, trakteert Lyndsey hen op een optreden. Kelly vindt een gezonde levensstijl belangrijk en warmt Kenji, Shania en nichtje Romy op voor een stevige work-out.

zaterdag 18 september 2010

Wanneer en welk seizoen ?

Op RTL 4 starten we vanaf 22 oktober met seizoen 10, aflevering 12 , om 23.45 u .

Op RTL 7 is op de weekdagen seizoen 7 te zien om 19.50 u .

Vanaf 14 september start seizoen 8 , vanaf 11 oktober seizoen 9 .

Vanaf 26 oktober seizoen 10 , telkens om 19.50 u

dinsdag 7 september 2010

Terug naar de fifties met Kelly en Sam

Aflevering 2 De Pfaffs

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de verleden tijd. Bij de Goorissen wil Kenji zijn ouders de beginselen van de honkbalsport bijbrengen. Ten huize Volders is er een opvoedkundige discussie tussen Dave en Lyndsey. Mag Bruce nu wel of niet in de tuin plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in Blankenberge met vrienden afgesproken om naar de zomershow van Studio 100 te gaan. En ook Sam verblijdt zijn fans met een spetterend optreden.

vrijdag 3 september 2010

Jean-Marie herstellende van kaakoperatie

Jean-Marie Pfaff, werd onlangs aan het kaakbeen geopereerd. De ex-doelwachter van Bayern München heeft volgens een van zijn dochters, daardoor wel een spraakgebrek opgelopen. “Hij praat door de ingreep als Kamiel Spiessens”, aldus dochter Lyndsey.


Jean-Marie liep al twee jaar rond met barstende hoofdpijn die vooral ’s nachts niet te harden was. Hij vreesde zelfs dat hij een hersenbloeding zou krijgen. Na lang onderzoek bleek echter dat Jean-Marie een ontstoken tandwortel had, die tegen de sinussen aandrukte.
“Het was een zware operatie, want papa heeft maar liefst vijf uur op de operatietafel gelegen”, aldus dochter Lyndsey. “Ze hebben een bot uit zijn linkerheup gehaald en in zijn kaak getransplanteerd.”

De voormalige voetbalkeeper spreekt wel moeilijk door die operatie en zijn gezicht is opgezwollen, maar van de pijn is hij nu wel definitief verlost.

donderdag 2 september 2010

De Pfaffs afl.01 zo 05/09/2010

Ten huize Volders is een belangrijke dag aangebroken want Bruce wordt vier jaar. Lyndsey en Dave brengen alles in gereedheid om hun zoon een onvergetelijke dag te bezorgen. Debby en Nicolas kunnen niet op het verjaardagsfeest van Bruce aanwezig zijn, want zij genieten van een ontspannend dagje in het Nederlandse Vinkeveen. Er staat boottocht het programma, maar deze loopt niet van een leien dakje. Nu Carmen volledig hersteld is van haar schoonheidsoperatie, kan ze zich helemaal wijden aan de werken in de tuin. Ook Kelly, Shania, Kenji en nichtje Romy zijn naar de villa afgezakt want Carmen heeft nog een heleboel meubels staan die een plaatsje moeten krijgen in de pas aangelegde tuin. 's Avonds trekken de Pfaffs naar het verjaardagsfeest voor Bruce en worden er familieherinneringen opgehaald. In Nederland maakt Nicolas zich zorgen over zijn beginnende kaalheid.


woensdag 1 september 2010

Shania en Kelly

Nieuwe website Familie Pfaff online!!!

http://www.jmpfaff.be/

De Familie Pfaff heeft een nieuwe website online!

Geef je mening in een bericht!..

Mijn mening? Iets te strak.. vond de ouwe leuker kwa uiterlijk maar hier staan meer foto's op!!

Nieuw logo bij fotos:-->

zaterdag 28 augustus 2010

Op 30 september 2010 staan Jean-Marie en Carmen voor de rechter...

Jean-Marie en Carmen staan dan voor de rechter wegens belastingfraude. Volgens de Belgische Justitie is de zaak meer dan rond...


Nog een maand en dan weten Jean-Marie en Carmen of en hoelang ze achter de tralies verdwijnen, schrijft website Sterrenstek vandaag. De site schrijft ook dat het gedaan is met tijd rekken voor de bekendste familie van Vlaanderen.

Anderhalf jaar lang, justitie begon in maart 2009 met een onderzoek naar mogelijke belastingfraude door de familie Pfaff, heeft de bekendste familie van Vlaanderen de zaak gerekt, maar nu moeten ze 30 september voor de rechter verschijnen voor het tillen van de Belgische fiscus.
Het koppel werd in juni officieel in verdenking gesteld van fiscale fraude.

Het word dus een spannende maand voor de familie, en bij deze wil ik hun dan ook heel veel sterkte wensen en ik weet zeker dat Carmen en Jean-Marie er waarschijnlijk niks aan konden doen!! Ik heb er de volste vertrouwen in dat dit goed afloopt!

vrijdag 27 augustus 2010

Hello Goodbye afl.11 di 24/08/2010

Dieter loopt een bekend gezicht tegen het lijf op Zaventem : Jean-Marie Pfaff wacht zijn dochters op.

Met deze link kunt u een stukje van het intervieuw zien, Twee van de dochters pfaff zijn met een nicht van hun naar New york geweest.. Maar wie? wie o wie weet het...

http://iwatch.be/hello-goodbye-afl11-di-24082010-0?teaser=true&autoStart=true

Gelukkig getrouwd - VTM Bij Sam en Kelly

Sam Gooris en Kelly Pfaff staan in 1999 aan het begin van hun carrière wanneer ze elkaar leren kennen tijdens de opnames van het programma ‘Sterrenslag’ in Oostende. Ze raken aan de praat en de vonk slaat al snel over. Het koppel laat er geen gras over groeien en wanneer ze veertig dagen samen zijn, vraagt Sam Kelly ten huwelijk. Intussen zijn ze elf jaar gelukkig getrouwd.


http://vtm.be/gelukkig-getrouwd/sam-is-de-ware-voor-kelly

Operatie Carmen Pfaff

Zoals de meeste van jullie weten heeft Carmen een tijd terug een facelift gehad..

Misschien heb je al het resultaat gezien.,... maar gewoon omdat het zo mooi is!
Hier een foto:



Graag reacties hoe JULLIE het vinden!

Donderdag 22 juli 2010 Bruiloft Tom de Waele

Kapper Tom De Waele (37) uit Zele trouwde donderdag 22 juli 2010 met de Kameroenees Toti Ndoumbe (29). Debby Pfaff was getuige bij dit multicultureel homohuwelijk. Jean-Pierre De Lamper


Debby Pfaff en Tom De Waele zijn al jarenlang goede vrienden. De kapper kent de familie Pfaff al lang en kwam meer dan eens voor in de televisiereeks die over de Pfaffs gemaakt werd.
'Ik leerde de familie kennen toen Kelly Pfaff in het begin missverkiezingen organiseerde', zegt Tom. 'Ik stond toen in voor de kapsels. Het klikte ook erg goed met Debby en sindsdien zijn wij vrienden.'

Carmen Pfaff was zes jaar geleden getuige bij het eerste huwelijk van Tom, met kapper Patrick Heremans. Dat is ondertussen zes jaar geleden. Dat huwelijk liep op de klippen, maar dit staat het geluk van Tom niet in de weg. Hij is nu een van de eerste, zoniet de allereerste - maar daar bestaat geen zekerheid over - bruidegom in een multicultureel homohuwelijk. Zijn kersverse man, Toti Ndoumbe, kwam acht jaar geleden totaal berooid naar België. Hij sliep noodgedwongen in een park in Brussel, tot een Afrikaan zich over hem ontfermde en hem op weg hielp om asiel aan te vragen en zich te integreren. Toti volgde kooklessen - maar dan vooral omdat hij het Belgisch eten niet echt lustte - en een opleiding tot visagist. Vijf jaar geleden begon hij als grimeur te werken in Grimbergen. Een jaar later leerde hij Tom kennen.

'Toen zat ik midden in mijn scheiding en kon er van een relatie met Toti geen sprake zijn', vertelt Tom. Ze werden dikke vrienden en toen ze samen met vakantie waren in Kameroen vroeg Toti Tom in het huis van zijn grootmoeder ten huwelijk.

Burgemeester Patrick Poppe van Zele verbond hen nu in de echt, in het bijzijn van tientallen mensen die het paar aan het gemeentehuis stonden op te wachten. Debby Pfaff vervulde haar taak als getuige met zwier en haar partner Nicolas Liébart was fotograaf met dienst.


'Die twee passen perfect bij elkaar. Wij staan allemaal achter dit huwelijk', stelde Debby enthousiast.


donderdag 26 augustus 2010

Eerste JM Pfaff Classic Nederland te Sluis op 19 september 2010 . Schrijf nu in !

Op 19 september as . wordt de eerste JM Pfaff Classic Nederland gereden .
Om 9.30 u wordt er onder aanvoering van JM Pfaff in groep gestart . De tocht is volledig bewegwijzerd en is voorzien voor geoefende wielertoeristen , zowel sportieve dames als heren zijn van harte welkom ! De start is voorzien om 9.30 u op volgende locatie ; Horeca Totaal in Sluis , Sint Annastraat 84 4524 JG Sluis.
De finish is op dezelfde locatie als de start . De tocht is circa 100 km lang met onderweg bevoorrading en na de rit kan u genieten van mosselen met friet , deze maaltijd is in de inschrijvingsprijs inbegrepen
De tocht is in samenwerking met het bedrijf de Koninklijke Prins en Dingemanse ( De specialist uit Yerseke in mosselen en schaaldieren ). U kan enkel inschrijven via voorinschrijving en 20 euro te storten op volgend rekeningnummer 103-0185816-32 IBAN : BE 90-1030-1858-1632 BIC : NICABEBB van het JM Pfaff fonds , met vermelding van het aantal deelnemers en hun respectievelijke namen .

Voor meer info omtrent voorinschrijving of andere , mail naar contact@jmpfaff.be .
Na aftrek van de werkingskosten zal een donatie voorzien worden voor de Nederlandse stichting Zonnebloem , meer info op www.zonnebloem.nl .
Schrijf nu in want deelname is beperkt , inschrijvingen toegelaten tot 16 september 2010 .

Welkom

Welkom op nu een blog voor de familie pfaff!!

Zoals de meeste van jullie weten heb ik ook een fanwebsite, een forum en een paar hyves voor de familie. En nu zag ik deze blog.. en dacht dat is misschien nog makkelijker dan kan ik het laatste nieuws er gelijk op zetten!

Heb je vragen? Een nieuwtje.. Informatie??
stuur me dan gewoon een mailtje!
Stuur deze dan naar: familiepfaffonline@live.nl

Tot blogzzzzzz!